Leather rug, Black

299,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Rug Solids håndvævede skindtæppe i sort passer ind i enhver indretning med dens mørke og minimalistiske udtryk. På samme tid bringer tæppet kant og et grafisk udtryk til rummet med de rå ruskindkanter.

Du vil have glæde af Rug Solid skindtæppet uanset om du placerer det i stuen, soveværelset eller entreen. Skindtæppet er flettet i hånden af skindstrimler i sorte nuancer. Strimlerne er rester fra modeindustrien, som Rug Solid omhyggeligt udvælger, sorterer og farvekoordinerer.

En tidskrævende og langsommelig proces, men også hele grundlaget for at en ensartet, stram vævning opnås. Tæppets væveproces og materialehistorik medvirker til detaljer, der gør hver enkelt tæppe unik – og endda i den bedste kvalitet!

Rug Solid, der dengang hed My House, var i 2005 de første, der fandt på at lave flettede skindtæpper af skindrester på det danske marked. Siden da er det gået stærkt og i dag er skindtæpperne populære mange steder i verden.

FARVE: Sort.

MATERIALE: Ægte skind samt bomuldsgarn.

BEMÆRK: Da tæppet er vævet i hånden kan størrelsen variere med 3-5 %. Nogle gulve kan være sarte og særligt modtagelige. Vi anbefaler derfor, at tæppet benyttes med et tæppeunderlag for at undgå afsmitning på gulvet. Er du i tvivl, så forhør dig med gulvproducenten.

Ligger tæppet i direkte sollys vil det kunne ændre farve med tiden. En stor del af vores kvalitetsproces består i at sikre, at de enkelte strimler, der indgår i tæppet, er farveafstemt. De viste foto er dog vejledende, da to tæpper aldrig er 100 % ens.

RENGØRING: Vi anbefaler rensning, men den daglige rengøring klares nemt med støvsuger, en bankning eller ved grovere tilsmudsning med en børste og lidt sæbevand. Lad tæppet ligge fladt og tørre.