Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Plasttæpper

Cool og praktiske plasttæpper fra Rug Solid fremstillet af genbrugsplast. Til trods for et moderne udtryk er produktionen af Rug Solid plasttæppet helt traditionel: Tæppet væves med håndkraft og kræver et helt særligt håndelag, da plastfibrene nemmere glider fra hinanden og således er svære at styre i forhold til fx bomuld. Processen er både oms...

Cool og praktiske plasttæpper fra Rug Solid fremstillet af genbrugsplast. Til trods for et moderne udtryk er produktionen af Rug Solid plasttæppet helt traditionel: Tæppet væves med håndkraft og kræver et helt særligt håndelag, da plastfibrene nemmere glider fra hinanden og således er svære at styre i forhold til fx bomuld. Processen er både omstændig og tidskrævende. Men den giver en vævning der er fast – og ikke mindst ensartet gennem hele tæppet.

Tæppet ligner umiddelbart et tætvævet bomuldstæppe, men har alle fordelene ved plast. Du finder næppe et mere slidstærkt og praktisk tæppe, der kan følge dig i mange år. Du kan anvende plasttæppet inde som ude. Det er oplagt på terrassen, i badeværelset og entreen. Men fungerer også som et fedt alternativ eksempelvis under spisebordet.

Hvis du leder efter et ekstra slidstærkt tæppe til indendørs brug anbefaler vi at du kigger forbi vores jeanstæppe kollektion.

Mere

Plasttæpper 10 varer

Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10